dinsdag 13 december 2011

TIP | Producten opbergen

Het lastigste van spullen hebben is dat je ze ook moet opruimen. Het liefst uit de zon, in een koele ruimte etc. En je moet ook nog zorgen dat je het zelf kan terugvinden (dat is in mijn geval het moeilijkst, ik ben een kei in spullen kwijtmaken!). Het is dan meestal wel handig om bakjes/laatjes te gebruiken. Planken kunnen ook, maar dan heb je meestal dat je dingen die helemaal achteraan staan niet gebruikt omdat je te lui bent om het te pakken of omdat je vergeten bent dat je dat ook nog hebt. Je moet ook niet te diepe bakjes hebben, want dan moet je graaien in het bakje totdat je bijvoorbeeld de juiste lipgloss hebt gevonden. Bah wat is opruimen toch lastig! Het makkelijkste is om gewoon niets te hebben, maar dat is weer niet leuk... 

Tips om makkelijk en goed op te ruimen:
- Zorg dat je niet té veel hebt. 
- Verdeel je spullen in verschillende categorieën (bijvoorbeeld: donker, licht, groot, klein, nieuw, oud of merk)
- Maak een speciaal bakje/etuitje met dagelijkse producten. Dat scheelt je 's ochtends zoeken!
- Koop niet nieuw als je weet dat je iets al hebt. Ik weet dat het moeilijk is, maar probeer het!
- Leg spullen op de plaatsen waar je het nodig hebt. Make-up remover voor als je naar bed gaat op je nachtkastje, haarproducten bij een spiegel etc.

Verder kun je het best tips voor jezelf verzinnen. Ben je rommelig? Zorg voor goede opruim-regels. Ben je heel netjes? Dan is dit allemaal niet nodig.

Ben jij netjes met spullen opbergen en terugvinden? Wat doe jij met je basic-producten en met je dagelijkse producten? Wat werkt het best en hoe ben je daar achter gekomen? Laat het me weten!

Liefs, Isabel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten